joi, 19 februarie 2015

DragoBete & DragoBlog

sigla
Cu toţii ştim că DRAGOBETELE este, sărbătoarea iubirii la români, celebrată în fiecare an pe 24 februarie. "Ziua Îndrăgostiţilor", în varianta românească, provine de pe timpul dacilor şi din credinţa într-un zeu al iubirii, a cărui sărbătorire marcă şi începutul primăverii.
Dar ce este DragoBlog?
DragoBlog este un eveniment organizat de Blog Awardspână în data de 24 februarie sărbătorit de bloggeri prin scrierea unui articol de promovare a evenimentului.Participă şi tu până pe 24 Februarie 2015 la campaniile DragoBlog şi poţi câştiga unul din cele 3 Memorii USB de 8 GB.

Care sunt Campaniile DragoBlog ? 

  • Campania GemSale BONUS ---se vor oferi 2 vouchere a câte 100 lei.
  • Campania ScauneOnline.ro BONUS ---Autorul celui mai bun articol va primi două scaune de bucătărie BUC 231 bej.
  • Campania Parchet pe Viaţă --- Locul 1: 400 lei---Locul 2: 200 lei---Locul 3: 100 lei

Premiile CampanieiDragoBlog:
Se vor acorda atât premii în cadrul fiecărei campanii individuale, cât şi 3 Memorii USB de 8 GB la bloggerilor clasaţi pe primele 10 poziţii ale clasamentului campaniei bonus DragoBlog 2015.
Bloggerii înscrişi în Campania DragoBlog pot alege la ce campanii participă în funcţie de unele avantaje şi dezavantaje:
AVANTAJE:

  • Clasamentul concursului DragoBlog se realizează în funcţie de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.
  • Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.
  • La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală din cadrul DragoBlog. Campaniile individuale participante vor fi anunţate pe această pagină cu link către campanie în partea superioară a acestui articol.
  • Un blogger se poate înscrie cu minim unul şi cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte şi acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul campaniei DragoBlog.
  • Noi sponsori se pot alătura Campaniei DragoBlog pe parcursul desfasurarii acesteia.
DEZAVANTAJE
Pot apărea în cazul în care nu vei participa ....... nu vei avea şansa să câştigi !

Timpul trece foarte repede aşa că grăbeşte-te !
Tic tac tic tac... timpul trece chiar acum 
24 Februarie este pe drum .

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Mai este o singura zi in care va puteti inscrie in cel de-al doilea concurs pe BlogHub.ro . Premiile sunt urmatoarele : 100,75 si 50 de euro, asa ca va asteptam sa le castigati.

    Link-ul concursului : http://www.bloghub.ro/concurs-publicare-anunturi-in-ziare-locale-c5.html

    Bitu Mihai,
    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am inscris,urmeaza doar sa ma pun pe treaba.Multumesc !

    RăspundețiȘtergere