marți, 10 februarie 2015

LaptopGarage.ro acordă laptopului tău contract de leasing pe viaţă !

Dragii mei cititori, scriu acest articol pentru a veni în ajutorul vostru, a celor care întâmpinaţi aceleaşi probleme ca şi mine. În cazul în care deţineţi un laptop de mai mul timp şi nu aveţi posibilitatea să vă cumpăraţi unul nou cu câteva click-uri, puteţi acorda laptopului un nou contract de leasing pe viaţă, sau cel puţin pe mai mulţi ani. În cazul în care încărcătorul este uzat îl puteţi elimina pe cont propriu - puteţi înlocui încărcătorul destul de uşor, dacă butoanele sunt lipicioase puteţi înlocui tastatura laptop . Operaţiunea nu este aşa de grea cum s-ar putea crede.
Tastatura laptop
Primul pas al procesului de înlocuire este de a obţine un încărcător laptop şi o tastatură compatibile pentru laptop. Adaptorul sau încărcătorul laptopului ajută la funcţionarea laptopului precum şi la încărcarea bateriei laptopului tău. 
Sigur este foarte important să vizitezi câteva magazine. Recomandarea mea ar fi să nu-ţi mai pierzi timpul şi răbdarea intră pe google şi caută magazinul LaptopGarage.ro. 
siglaasigură service pentru orice marcă şi model de laptop/notebook (Acer, Apple, Asus, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill etc.) indiferent dacă acesta se comercializează său nu pe piaţă din România. Asigură service laptop pentru Bucureşti şi toate localităţile din ţară. 
Aici am găsit salvarea. Am rămas frumos surprinsă în momentul când am accesat pagina unul dintre operatorii Laptop Garage m-a întâmpinat cu mesajul: Bun venit! În cazul în care nu regăsiţi pe site produsul căutat nu ezitaţi să ne contactaţi, stocul nostru conţine mult mai multe modele decât cele afişate momentan iar agenţii noştri vă stau la dispoziţie.Mi-am dat seama automat de  importanţa pe care  o acordă potenţialilor clienţi.
Un alt avantaj este că poţi găsi pe pagină :
  • O  listă de sfaturi:
Cum aleg încărcătorul potrivit laptopului meu?
Tot ce trebuie să ştii despre display-ul laptopului tău
Sfaturi practice despre întreţinerea bateriei laptopului de acasă
Ce poţi face pentru optimizarea vitezei laptopului tău
  • O listă de Asistentă clienţi unde vei primi mai multe detalii despre condiţiile de utilizare, modalităţile de plată, transport şi livrare
 

Dacă vrei să optezi pentru reparaţie în service-ul lor este bine de ştiut că Serviciile asigurate de firma lor sunt orientate atât pe partea de hardware cât şi pe cea de software şi acoperă următoarele situaţii: Diagnoza laptop, Servicii de curăţare laptop, Reparaţii placa de baza laptop, Înlocuire display laptop/invertor laptop, Înlocuire tastatura laptop, Înlocuire mufă alimentare laptop, Înlocuire DVD-RW laptop, Înlocuire carcasă laptop, Înlocuire balamale laptop, Înlocuire cooler laptop şi Service software Pe aceeaşi pagină puteţi găsi şi tarifele pentru reparatii laptop Bucureşti şi provincie.
Am încercat, pe cât de mult am putut, să vă ofer impresiile mele în acest articol.Mă bucur dacă ţi-am fost de folos, iar dacă eşti interesat de această temă te aştept cu comentarii pe blog-ul meu.

2 comentarii: